Új év, új kávé!
Fedezze fel a régi idők hamisítatlan ízeit a CAFE FREI legújabb kávéjával.
CAFE FREI Konyakmeggyes bonbon-kávé mandulás csokoládéval
A CAFE FREI pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább. Így jött létre a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságának találkozása. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető.
Mit szólna hozzá, ha csészéjében a magyarok régi kedvence gőzölögne? A konyakba áztatott meggyet mandulás fekete-csokoládéban most kávé formájában élvezheti.
Az újfajta pörköléstechnikának köszönhetően az összetett ízvilágú ízesített kávé már espresso gépben is elkészíthető anélkül, hogy veszítene aromájából.
Hogyan készítsen bonbon-kávét?
Készítsen tradicionális módon kotyogós kávéfőzővel, vagy sietős reggeleken kávégéppel ínycsiklandó főzetet. Az elkészült kávét két mokkáskanál cukorral édesített meleg tejjel fogyasszuk. A mandulás ízvilágot – ha szeretnénk – fokozhatjuk alacsony zsírtartalmú mandulaital hozzáadásával is.
Kezdje már az év első napjait a konyakmeggy és mandulás csokoládé ízesítésű pörkölt szemes kávéval – és érezze, amint a régi szép idők legendás kávéházi hangulata belopakodik az otthonába vagy az irodába a zúzmarás tél ködös hajnalain!
Kapcsolódó termékek: Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI „Konyakmeggyes Bonbon” KHK541